Nieuws

 • Nieuwsbrief 39
  Hallo DARA-supporters, Voor de meeste mensen is de zomervakantie achter de rug. We geven jullie graag een update van DARA Europe in Nederland en SCCO in Cambodja. 
 • Nieuwsbrief 38
  Hallo DARA-supporters Het eerste kwartaal van 2021 is alweer achter de rug! En nee, we zijn helaas nog steeds niet uit deze lastige corona tijden. Niet in Nederland, en ook niet in Cambodja. Al ziet de situatie er daar natuurlijk anders uit. We stellen jullie graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 
 • Nieuwsbrief 37
  Beste allemaal Inmiddels zijn we weer in het najaar aangekomen en is het alweer even geleden dat we de laatste nieuwsbrief hebben gedeeld met jullie. Hoog tijd dus voor een update!
 • Nieuwsbrief 30
  Beste allemaal, De eerste nieuwsbrief van 2019, één met een bijzonder jubileum! In februari 2009, 10 jaar geleden, bezocht de initiatiefneemster van DARA Europe, Tirza Voss, Andong namelijk voor de eerste keer. Een contactpersoon die zij via, via, via (zoals dat vaak gaat) ontmoette bracht haar samen met haar vriendin met wie zij rondreisde, Janet, naar Andong. Een lange rit achterop een scooter op een onverharde weg leidde naar een krottenwijk met mensen die drie jaar eerder uit Phnom Penh waren verdreven in verband met nieuwbouwprojecten. Volgens de contactpersoon was dit de plek waar echt echt een verschil gemaakt kon worden. De vriendinnenContinue reading “Nieuwsbrief 30”