Op deze manieren kunt u ons helpen

Als donateur

DARA Europe bouwt op ondersteuning van onze donateurs. Wilt u een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dat kan! Vul onderstaand formulier en bouw mee aan een betere toekomst voor de kinderen in Andong, Cambodja.

​U kunt er ook voor kiezen een door u gekozen bedrag te doneren op NL50 RABO 013612 88 58 t.n.v DARA Europe.

Als vrijwilliger

Naast de bovenstaande financiële mogelijkheden kunt u ons natuurlijk ook ondersteunen als vrijwilliger.

Wilt u zelf een activiteit opzetten om geld in te zamelen voor DARA Europe of heeft u een goed idee voor een sponsoractiviteit? Neem contact met ons op, wellicht kunnen wij deze activiteit samen met u uitvoeren. Of wilt u zelf als sponsor SCCO in Cambodja bezoeken, de kinderen ontmoeten en onze resultaten bekijken? Laat ons het weten! 

Heeft u ideeën, gedachten of adviezen voor DARA Europe? Stuur ons gerust een e-mail.

Als sponsor

U kunt ons op verschillende manieren sponsoren. Bijvoorbeeld door via school een sponsoractie op te zetten.
U kunt hierbij gebruik maken van ons lesmateriaal.

Naast de vaste lasten van de projecten in Andong (denk aan huur van klaslokalen, elektriciteit en telefoonkosten) is er een aantal specifieke projecten in Andong dat u (gedeeltelijk) kunt ondersteunen. 

Aankoop van product Stellar Foundation

Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor uw familie, vrienden of voor uzelf? Bekijk dan de producten van Stellar Foundation in onze webshop.

In januari 2016 heeft SCCO een naaiatelier ingericht in Andong, onder de naam Stellar Foundation. Bij aanschaf van een product helpt u mee aan SCCO’s programma’s; de winst van de producten wordt direct geïnvesteerd in onderwijs en familieondersteuning in Andong

Gratis doneren via Doelshop

Doneer gratis door te shoppen bij jouw favoriete webshop. Via doelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops (Bol.com, Zalando, Media Markt, etcetera) en gaat er per aankoop een donatie naar DARA Europe. Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar www.doelshop.nl 
  2. Klik links op de pagina onder het DARA Europe logo voor ‘kies dit doel’
  3. Kies je favoriete webshop.

Optioneel is om een account aan te maken, in dat geval krijg je na het shoppen een mail van doelshop.nl met de hoogte van jouw donatie.

Een tip!

Denk met name bij het afsluiten van nieuwe abonnementen en verzekeringen aan Doelshop. Dit kost u niets extra’s maar levert DARA Europe per overstap soms wel tientallen euro’s op. Op de website van Doelshop vindt u vergelijkers zoals Independer (via deze vergelijkers heeft u alle zorgverzekeraars binnen bereik), maar ook zorgverzekeraars zelf zoals VGZ, Ditzo en Menzis of providers zoals Ziggo of T-mobile.