Doe ook mee

We kunnen allemaal het leven van een kind in Cambodja veranderen. Doneer, sponsor en doe met ons mee.

Doe een donatie

DARA Europe werkt sinds 2012 aan een goede toekomst voor kinderen in de kwetsbare gemeenschap in Andong. Onze donateurs zijn daarvoor onmisbaar. 

Elke bijdrage telt! DARA Europe garandeert dat donaties volledig ten goede komen aan de activiteiten van Stellar Child Care Organization (SCCO) in Andong.

Sponsor een project

In Andong zijn diverse projecten, programma’s en voorzieningen ontwikkeld om welzijn, veiligheid en onderwijs in de gemeenschap te verbeteren. Onze sponsors doneren opbrengsten uit acties, evenementen en campagnes om de structurele ondersteuning van de kinderen en gezinnen mogelijk te maken.   

DARA Europe investeert in activiteiten die de vicieuze cirkel van armoede daadwerkelijk doorbreken. Met de sponsoring van onze projecten geef je een concrete invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Werk mee als vrijwilliger

DARA Europe draait dankzij een stevig netwerk van actieve vrijwilligers. Onze vrijwilligers organiseren en coƶrdineren sponsoractiviteiten, vaak in nauwe samenwerking met sponsors, scholen, kerken en andere organisaties. Daarnaast wordt het bestuur van de stichting praktisch ondersteund door vrijwilligers die zich bezighouden met financiĆ«n, administratie en communicatie. 

Wil je een activiteit opzetten om geld in te zamelen voor DARA Europe? Of heb je een goed idee voor een sponsoractiviteit om samen met ons uit te voeren? Wil je je expertise en talenten inzetten om bij te dragen aan de teams in Nederland of Cambodja? We horen het graag. Neem ook gerust contact met ons op als je wilt meewerken met ons bestuur in Nederland. Wil je zelf als sponsor de kinderen in Andong ontmoeten en de resultaten van ons werk zien? Laat het ons ook weten! 

Winkel via doelshop

DARA Europe doet mee met Doelshop. Via www.doelshop.nl winkel je bij meer dan driehonderd bekende webwinkels en wordt voor elke aankoop automatisch een donatie overgemaakt aan een goed doel. Je shopt net als bij de gebruikelijke webshops, tegen dezelfde prijzen, en je doneert zonder dat het je geld, tijd of moeite kost. Kies DARA Europe als je goede doel, en winkel online met een goed gevoel.