Een muzikale feestavond voor ons tienjarige jubileum

Een avond vol tophits meezingen, klappen en dansen. Dat is het idee van de feestavond die DARA Europe op 4 november organiseert in IJsselstein ter ere van ons tienjarige jubileum.

De populaire Utrechtse coverband Clap stelt speciaal voor de avond een speellijst samen die de sfeer van het tienjarige jubileum versterkt. De vierkoppige band speelt onder andere een top drie van all time classics, die door de aanwezigen wordt gekozen.

De avond belooft een fantastisch muzikaal feest te worden. Het is ook een moment om samen stil te staan bij de situatie in Cambodja en vooruit te kijken naar de toekomstplannen van DARA Europe.

Het jubileumevent start op vrijdag 4 november om 20.30 uur in KPJ De Deel, Panhoven 10a in IJsselstein. De zaal opent om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 8 euro per stuk. Alle opbrengsten van de avond worden gedoneerd aan DARA Europe.

Kaarten zijn verkrijgbaar op 4 november in KPJ De Deel én vooraf te reserveren via onderstaand formulier. Klik voor de betaling op deze link, of scan de QR code hiernaast. Het is ook mogelijk om gereserveerde kaarten op 4 november bij de entree te betalen.